AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 28.9.2015

Tasapeli ei tyydyttänyt Lehkosuota

Tasapeli ei tyydyttänyt Lehkosuota

Bana jäi kaipaamaan onnistumisia. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK nousi maalin takaa-ajoasemasta 1-1-tasapeliin sunnuntaina FC KTP:n vieraana, mutta piste maistui karvaalta helsinkiläisille.

Kotijoukkue KTP johti tauolla hallittuaan ensimmäistä puoliaikaa, mutta tauon jälkeen HJK otti ohjat käsiinsä.

- Toinen jakso oli meiltä selkeästi vahvempi ja maalit roikkuivat ilmassa. Vain yksi saatiin aikaiseksi, se ei tyydytä, sillä mahdollisuuksia oli enempäänkin. Pinna tästä pelistä ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi. Kotka taisteli omassa boksissa hyvin ja maalivahti keräsi tähdet. Meillä oli omissa ratkaisuissa ja viimeistelyissä epätarkkuutta. Niitä täytyy parantaa, HJK:n Mika Lehkosuo totesi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa FC KTP:n verkkosivujen mukaan.

- Pelaajat panivat toisella jaksolla kaiken likoon, mikä oli sinänsä hyvä merkki, mutta tarvitsemme lisää onnistujia Jallown lisäksi. Kun ei ole tullut tulosta eikä onnistumisia, niin totta kai se näkyy suorittamisessa. Ehkä isoin asia avauspuolikkaalla, mitä KTP hallitsi, oli se että teimme liikaa helppoja syöttövirheitä pelin rakenteluvaiheessa ja niistä Kotka pääsi vaarallisiin hyökkäyksiin. Toisella puolikkaalla tämä parani, "Bana" kertasi.

HJK:n mestaruushaaveet kokivat tasapelin myötä jälleen uuden kolauksen, mutta Lehkosuo ei vielä heittänyt pyyhettä kehään.

- Tässä täytyy vaan keskittyä oleellisiin asioihin, seuraavaan treeniin ja seuraavaan peliin. Sarjataulukko on sitten kauden päättyessä mikä se on. Saamme koko ajan sairastuvalta pelaajia taas mukaan, joten siinä mielessä tilanne helpottuu.

Lisää uutisia