AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 20.9.2015

Kandji: "Kaikki paikalle, tästä ei pelit parane!"

Kandji: "Kaikki paikalle, tästä ei pelit parane!"

"Mac" on innoissaan asetelmista sunnuntain alla. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK-RoPS sunnuntaina on yksi Veikkausliigan loppukauden ehdottomia suuria otteluita ja sitä voi seurata myös Ylen Futiskierroksen pääotteluna.

Veikkausliigan erittäin tiukasta mestaruustaistosta on HJK-kärki Macoumba Kandjilla mielipide valmiina.

- Mahtavaa, että sarja on pysynyt näin tiukkana loppuun asti. Loppukaudesta tulee hieno ja jokainen peli on voitettava. Kaikki jäljellä olevat pelit ovat meille isoja haasteita ja ne haasteet meidän on pystyttävä voittamaan, jotta saamme kauden jälkeen juhlia mestaruutta, Kandji miettii HJK:n verkosivuilla.

Klubin ja RoPSin välinen kärkikamppailu kiinnostaa laajalti myös yleisöä. Sonera Stadiumille odotetaan paljon yleisöä kannustamaan sinivalkoiset takaisin sarjakärkeen. Myös Kandji toivoo yleisön löytävän lehtereille seuraamaan sunnuntain jännittävää herkkupalaa.

- Toivottavasti katsomo on täynnä. Nämä ovat isoja pelejä ja me pelaajat saamme yleisön tuesta aina todella paljon energiaa. Kovaääninen kannustus on etenkin näissä peleissä erityisen tärkeää ja olen varma että fanimme pitävät myös sunnuntaina kovaa mekkalaa alusta loppuun, Kandji toivoo.

- Veikkausliigan kärkikamppailu ja sunnuntai-iltapäivä. Tulkaa kaikki paikalle, tästä ei pelit parane!


HJK-RoPS Sonera stadiumilla sunnuntaina 20.9. kello 16.00. Kamppailua voi seurata suorana lähetyksenä Ylen Futiskierros-lähetyksessä, jonka pääotteluna se on. Ottelun voit katsoa suorana myös IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia