AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 16.9.2015

VPS selättämään HIFK-peikkoaan

VPS selättämään HIFK-peikkoaan

Petri Vuorinen uskoo maanantain lääkkeiden tepsivän myös torstaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaasan Palloseura pyrkii torstaina selättämään HIFK-peikkonsa Sonera Stadiumilla.

HIFK on ollut tällä kaudella Vepsulle hankala vastustaja, kenties hankalin koko liigassa, sillä kukaan toinen joukkue ei ole pystynyt voittamaan vaasalaisia kahdesti niin suurella maalierolla kuin HIFK. Kahdessa edelliskohtaamisessa VPS on kärsinyt selkeät 0-2- ja 0-3-tappiot.

Useita pelaajia edellispelissään lepuuttanut HIFK tulee olemaan jälleen energinen vastus.

- He ovat tehneet meitä vastaan maalit toisella puoliajalla, ja se on aukaissut heidän peliään. Pyrimme toki tekemään sen avausmaalin, mutta myös puolustamaan hyvin. Uskon että HIFK haluaa kotikentällä että pelissä mennään päästä päähän, koska sellaisessa he ovat olleet vahvoja. Meidän täytyy varautua siihen, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen ennakoi seuran verkkosivuilla.

Jos VPS pyrkii Sonera Stadiumilla kotijoukkuetta horjuttamaan, on puolustuspäässä vältettävä virheitä ja hyökkäyspäässä iskettävä palloa verkkoon.

- Saamme murrettua HIFK:n puolustuksen samanlailla kuin maanantaina Turussa. Luotiin silloin hyviä tilanteita varsinkin ekalla puoliajalla. Siitä on hyvä jatkaa.


HIFK - VPS Sonera Stadiumilla torstaina 17.9. kello 18.30. Ottelun voit katsoa myös IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia