AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2015

Vuorinen: "Maalipaikkoja, mutta ei hurlumheitä"

Vuorinen: "Maalipaikkoja, mutta ei hurlumheitä"

Petri Vuorinen kaipaa vahvempaa hyökkäyspeliä. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter on saanut hapuilun jälleen juonesta kiinni ja pystynyt jo pidemmän aikaa tasapainoiseen ja tehokkaaseen peliin. Viimeksi sen käsittelyssä kaatui HJK, kun sinimustat murskasivat hallitsevan mestarin vieraskentällä 2-0-lukemin.

Inter on ollut Veritas Stadionilla vahva. Se on hävinnyt kotikentällään tällä kaudella ainoastaan kahdesti. VPS ja Inter ovat kohdanneet turkulaiset kaksi kertaa tällä kaudella. Ensimmäisen välienselvittelyn Vepsu voitti 3-0, toisessa päädyttiin maalittomaan tasuriin. Molemmat ottelut pelattiin Hietalahden Jalkapallostadionilla.

- Meidän puolustus on toiminut, mutta hyökkäyspelin on oltava parempaa. Meidän täytyy luoda huomattavasti enemmän maalipaikkoja, VPS-luotsi Petri Vuorinen sanoo seuran verkkosivuilla ja jatkaa.

- Emme voi kuitenkaan lähteä pelaamaan mitään hurlumhei-hyökkäyspeliä, sillä Inter on nopea tilanteenvaihdoissa ja hyvä vastahyökkäyksissä.


FC Inter - VPS Veritas Stadionilla maanantaina 14.9 kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia