AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 14.9.2015

Dragtsma kaipaa tasaisuutta Interin otteisiin

Dragtsma kaipaa tasaisuutta Interin otteisiin

Job Dragtsma perää taisteluilmettä taas maanantaille. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantaina VPS:aa isännöivä FC Inter on ollut viime otteluissa hyvässä vireessä.

Joukkue on pelannut kolme viimeistä ottelua ilman tappiota. Otteluiden saldo on kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Tätä saldoa pitää pystyä päävalmentaja Job Dragtsman mukaan nyt jatkamaan.

- Kolme viimeisintä peliä on sujunut hyvin. Tätä saldoa pitää nyt pystyä jatkamaan, jotta pysymme mitalitaistossa. Puolustuksemme on toiminut erittäin hyvin ja myös hyökkäyspäässä olemme pystyneet onnistumiseen, toteaa Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Interin ongelma on ollut tällä kaudella ottelut nimenomaan Sinimustia sarjataulukossa alempana olevia joukkueita vastaan. Joukkue on kaatanut tällä kaudella mm. HJK:n ja RoPS:n kahdesti, kun taas pistemenetyksiä on tullut ns. heikompia ryhmiä vastaan.

- Pelaamisen taso on meillä heittelehtinyt liikaa tällä kaudella. Hyvää suoritusta on seurannut vähän heikompi esitys. Teemme varmasti kaikkemme, että saamme tasaisuutta otteisiin. HJK-ottelun taisteluilme pitää nyt pystyä saamaan siirrettyä huomiseen VPS-peliin. Jos onnistumme siinä, niin hyvä tulee, povaa Dragtsma.


FC Inter - VPS Veritas Stadionilla maanantaina 14.9 kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia