AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 22.8.2015

​Ennakko: FF Jaro-FC Inter

​Ennakko: FF Jaro-FC Inter

FF Jaro ja FC Inter kohtaavat lauantaina Pietarsaaren Keskuskentällä ja lähtevät hakemaan alkua voittoputkelle.

Kummallakin on alla vierastappio, kun Jaro hävisi Ilvekselle ja Inter FC KTP:lle viikolla.

Interin kokoonpanosta on puuttunut viime otteluissa runsaasti pelaajia loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Poissaoloja on päävalmentaja Job Dragtsman mukaan edelleen, mutta nyt joukkue saa takaisin kokoonpanoon kolme pelaajaa. Näiden lisäksi joukkueen uusi pelaaja Sebastian Mannström on mukana.

- Pelikiellossa on edelleen kolme pelaajaa, mutta saamme nyt kuitenkin mukaan uutena pelaajana Mannströmin ja Lehtosen, Kanakoudisin ja Da Costan. Tämä antaa meille vaihtoehtoja peliryhmityksen suhteen mm. KTP-ottelua enemmän, sanoo Dragtsma.

Vaikka Interin otteet Veikkausliigassa ovat olleet melko epätasaisia viime aikoina, on joukkueella edelleen hyvät saumat mitalleille asti. Tämä edellyttää kuitenkin tulevista otteluista voittoja. Huomisen ottelun menestysresepti on päävalmentaja Dragtsmalla selvillä.

- Puolustuspelaamisen pitää olla agressiivista ja yhtenäistä, se on selvää. Hyökkäyspelaamiseen pitää saada lisää päättäväisyyttä erityisesti viimeisellä kolmanneksella. Jos onnistumme näissä asioissa, niin olemme pitkällä, korostaa Dragtsma.

Jaro sai huonoja uutisia, kun viime kauden maalinkuninkaan Jonas Emetin pitkään sivussa pitänyt polvivamma osoittautui niin pahaksi, että koko kausi lienee paketissa. Jarolta on ottelusta sivussa Emetin lisäksi Johan Brunell, David Carlsson, ja Oskar Sandström loukkaantumisten takia sekä Ilja Vaganov pelikiellon takia.

Interin kokoonpanosta puuttuvat sunnuntaina Jukka Lehtovaara, Oskari Qvick ja Vincent Onovo, jotka ovat sivussa ottelusta vammojen takia. Pelikieltojen takia ottelun missaavat vastaavasti Juuso Hämäläinen, Philip Njoku ja KTP-pelissä korttitilinsä täyteen saanut Egzon Belica.

FF Jaro - FC Inter ja muutkin Veikkausliigaottelut löytyvät uudistuneesta Vakioveikkauksesta. Uudistuksen yhteydessä Vakion palautusprosentti nousee ja voittopotit kasvavat. Kesän kotimaisilla kohteilla potti nousee nykyisestä 100 000 euron tasosta noin 200 000 euroon. Vakion sivuille pääset tästä linkistä.


FF Jaro - FC Inter Pietarsaaren Keskuskentällä sunnuntaina 23.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia