vko.32 // 15.8.2015

IFK Mariehamn Respect Suomen Cupin finaaliin

Dever Orgill iski kaksi maalia IFK Mariehamnille. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn eteni Respect Suomen Cupin finaaliin voittamalla kotikentällään HJK:n selvästi 5-1 (2-0).

IFK Mariehamn aloitti ottelun räväkästi, kun Diego Assis onnistui jo kolmannella minuutilla ja puoli tuntia myöhemmin asialla oli Dever Orgill.

Atomu Tanaka kavensi heti toisen puoliajan alkuun, mutta Duarte Tammilehto ja Petteri Forsell lisäsivät IFK:n maalisaldoa pari minuuttia myöhemmin kahdella pikamaalilla. Lopullisen niitin ottelulle iski toisen osumansa tehnyt Orgill 67. minuutilla.

IFK Mariehamn eteni näin ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana Suomen Cupin finaaliin. Suomen Cupin finaali pelataan tänä vuonna 26.9. Valkeakosken Tehtaan kentällä.