AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 15.8.2015

Ennakko: Ilves-FF Jaro

Ennakko: Ilves-FF Jaro

Voittoputkessa oleva Ilves on jälleen irti Tammelassa sunnuntaina kello 18.30, kun vastustajaksi saapuu Alexei Eremenko Juniorin tähdittämä FF Jaro. Sunnuntaiksi on luvattu taas lämmintä keliä ja Ilves tarjoaakin 1000 ensimmäiselle Tammelaan saapuvalle ilmaisen Classic-jäätelön. Stadionin kaikki neljä sisääntuloporttia jokaisessa nurkkauksessa ovat auki.

Ilveksellä on käynnissä melkoinen härkäviikko, kun joukkue pelaa kahdeksan päivän sisään kolme ottelua. Viime sunnuntaina Ilves otti ansaitun kotivoiton KTP:sta numeroin 2-0 Eero Korten ja Lauri Ala-Myllymäen maaleilla yli 4000 katsojan edessä. Keskiviikkona Ilves puolestaan kaatoi FC Inter Turussa upeasti numeroin 1-2 Mika Lahtisen kahdella maalilla.

Sunnuntain ottelusta ovat varmuudella pois pitkäaikaispotilaat, hyökkääjä Henry Chdidozie Ugwunna (polvi) sekä puolustaja Antti Koskinen (nilkka). Koskisen koko loppukausi saattaa olla vaakalaudalla sitkeän nilkkavamman takia. Lisäksi Ibrahim Kösen ja Emeniken pelikunnot ovat edelleen kysymysmerkkejä. Luottotoppari Samu Nieminen kärsi keskiviikon vierasottelussa pelikieltonsa ja mies on taas kehissä. Ilveksellä ei ole pelikieltoja sunnuntaina.

Ilves-kapteeni Antti Hynynen toivottaa kaikki jälleen tervetulleeksi Tammelaan.

- Keskiviikon vierasottelu FC Interiä vastaan meni siinä mielessä pelisuunnitelmamme mukaan, että pidimme Interin pois maalipaikoilta ja pysyimme tiiviinä. Ei tässä kannata enempiä poppaskonsteja kehitellä, sillä meillä on pari tosi hyvää peliä nyt alla. Pitää saada taas hyvä peli ja hyvä tulos sunnuntaina Tammelassa. Todennäköisesti taas on tulossa paljon yleisöä kannustamaan meitä. Tervetuloa kaikille, kommentoi Hynynen Ilveksen verkkosivuilla.

Jaro on kärsinyt jonkinasteisesta miehistöpulasta edellisissä otteluissaan. Voitokkaassa SJK-ottelussa Jaro sai Mathias Kullströmin ja Reginaldo Juniorin takaisin molempien tultua kentälle vaihdosta. Kaksikko on päässyt harjoittelemaan viikon lisää ja he ovat huomenna mukana.

Poissa kokoonpanosta ovat lähes koko kauden sivussa olleet Jonas Emet ja David Carlsson. Johan Brunell on ollut loukkaantuneena kahdessa edellisessä ottelussa ja toppari on poissa myös huomenna, kuten myös Oskar Sandström. Jari Sara puolestaan sai SJK-ottelussa neljännen varoituksensa ja on huomenna pelikiellossa.

SJK:a vastaan paluun Jaron paitaan tehnyt Alexei Eremenko junior johtaa Jaron peliä näillä näkymin myös Ilves-ottelussa. Jalkapallomaailmassa asiat voivat tapahtua nopeasti, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että sarjan ehdottomasti valovoimaisimpiin tähtiin kuuluva Losha on auttamassa Jaroa tärkeässä kamppailussa.


Ilves-FF Jaro Tammelan stadionilla sunnuntaina 16.8. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia