AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 13.8.2015

Ilveksen Lahtinen odottaa jo ”kuuden pisteen ottelua”

Ilveksen Lahtinen odottaa jo ”kuuden pisteen ottelua”

"Lada" on vahvassa vireessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilveksen 30-vuotias hyökkääjä Mika "Lada" Lahtinen on tällä hetkellä yksi Veikkausliigan kuumimpia pelaajia.

Lahtinen on paukuttanut kolmeen viime matsiin yhteensä neljä maalia. Keskiviikkona mies teki kaksi komeaa maalia, kun Ilves kaatoi FC Interin vieraskentällä upeasti numeroin 1-2 (0-0).

- Itselläni on ollut tällä kaudella paljon maalipaikkoja, mutta pallot ovat kimpoilleet ties kuinka monta kertaa tolppien ja ylärimojen kautta ohi tai yli. Omasta mielestäni minulla on ollut aiemmin paljon epäonneakin ja nyt pallot ovat alkaneet pomppia tolppien väliin. Pidän noita maalejani ihan ansaittuina, Lahtinen tuumaa Ilveksen verkkosivuilla

Lahtisen mukaan keskiviikon voitto maistuu todella hyvältä.

- Oli mahtavaa tehdä se johtomaali ensin, mutta heti perään Interin tasoituksen jälkeen totta kai harmitti. Ajattelin siinä, että pidetään nyt edes tämä tasuri, mutta sitten sain vielä yhden paikan ja pallo oli taas maalissa, Lahtinen toteaa.

Lahtinen muistuttaa, että Ilves puolustaa nykyään joukkueena paljon paremmin kuin alkukaudesta. Seuraava haaste on edessä sunnuntaina, kun Jaro saapuu Tampereen Tammelaan.

- Paljon ollaan harjoituksissa käyty asioita läpi ja ollaan nimenomaan keskusteltu asioista. Sunnuntaina on Tammelassa jälleen luvassa niin sanottu kuuden pisteen ottelu ja hienoahan se on taas astella kotiyleisön eteen. Tammelan kotiyleisö on meille aivan valtava voimavara ja toivottavasti stadion täyttyy taas sunnuntaina, juttelee Lahtinen.


Ilves-FF Jaro Tammelan stadionilla sunnuntaina 16.8. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia