AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 16.7.2015

FC Lahden katseet Veikkausliigassa - "Nyt on hyvä rytmi"

FC Lahden katseet Veikkausliigassa - "Nyt on hyvä rytmi"

Toni Korkeakunnas pui eurotappion läpi alkuviikosta. (Kuva: Juha Tamminen.)

Lahden tie Eurooppa-liigan karsinnoissa tyssäsi viikko sitten ensimmäiseen kierrokseen. Ruotsalainen Elfsborg osoittautui liian kovaksi vastustajaksi ja eteni toiselle kierrokselle yhteismaalein 7-2.

Lahtelaisleirissä pettymys oli luonnollisesti suuri, mutta se on jo taakse jäänyttä elämää.

- Alkuviikosta homma puitiin läpi. Ei onnistuttu ennakkoon kovempaa vastaan. Vaikeaa on vieraissa, kun ensimmäisistä erikoistilanteista tulee kaksi maalia. Pelin aikana pettymys jo purkautui ja lopussa vastustaja pääsi tekemään isot lukemat, Korkeakunnas sanoo FC Lahden verkkosivuilla.

- Oltiin vähän liian passiviisia, eikä saatu riistoja. Peliä saatiin keskikentälle auki, mutta sitten loppui eväät, "Toke" jatkaa.

Kuhnureiden tie on tyssännyt myös Suomen Cupissa, joten loppukaudelle sävelet ovat selvät.

- Loppukausi keskitytään Veikkausliigaan ja siinä parantamiseen. Nyt on hyvä rytmi. Seuraavina neljänä viikkona yksi peli per viikko. Pystytään viikolla harjoittelulla vaikuttamaan tekemiseen, Korkeakunnas kertoo.

- Meillä oli hyvä alkuviikko, pari päivää käytiin pelillisiä asioita läpi. Eilen oli joukkuehengen nostattamis päivä. Tänään huilataan ja perjantai sekä lauantai keskitytään Ilves-peliin, Korkeakunnas valaisee.

Lisää uutisia