AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 11.7.2015

​Ennakko: SJK-FC KTP

​Ennakko: SJK-FC KTP

FC KTP matkaa sunnuntaina Pohjanmaalle kohtaamaan Veikkausliigan kamppailussa SJK:n. Joukkueet kohtaavat kauden Liigassa nyt toistamiseen. Toukokuussa Kotkassa pisteet jaettiin maalittomalla tasapelillä.

SJK:lla on alla melkoisen tiivis ottelutahti, mutta voimat kootaan nyt yhteen kun edessä on pitkästä aikaa kotiottelu.

- Paljon ollaan reissattu ja paljon pelattu, mutta meidän täytyy nyt näyttää. Koko ajan olemme sanoneet että Veikkausliiga on meidän päätavoite ja nämä europelit tässä välissä oli vain bonusta, painottaa SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

- Me joukkueena, seurana ja meidän pelaajat, me opimme vain pelaamalla näitä pelejä. Meidän täytyy olla varmoja että voimme tulevinakin vuosina päästä pelaamaan europelejä. Sen takia sunnuntain kohtaaminen on todella tärkeä. Kuten on jokainen Veikkausliigapeli. Olemme oppineet näistä europeleistä ja varmasti olemme parempi joukkue taas. Nyt vain hyvä palautuminen ja sunnuntaina olemme taas valmiit

Kotkalaisryhmä lähtee pitkälle vierasreissulle allaan kaksi maalitonta tasapeliä, vierasottelusta FF Jaroa ja kotiottelusta Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Etenkin RoPS-ottelussa joukkue esitti mallikasta ja energistä pelaamista. Joukkue haastoi hyvin sarjan kovakuntoisimman joukkueen ja olisi paremmalla viimeistelyllä voinut jopa voittaa ottelun. Tosin myös rovaniemeläisvierailijalla oli omat paikkansa ratkaista ottelu.

KTP matkaa Seinäjoelle hyvin harjoitelleena. Joukkueen ottelutahti on heinäkuussa luvalla sanoen leppoisa, sillä joukkue pelaa kuukauden aikana vain kolme kamppailua. Löysä ottelutahti on joukkueelle mieluinen, sillä se pääsee keskittymään otteluihin hyvin. Tämä onkin tärkeää, sillä vastaan asettuu SJK:n jälkeen yksi suurimmista mestarisuosikeista, HJK.

Loukkaantumistilanne joukkueessa on hyvä, sillä ainoastaan Marco Matrone on edelleen sivussa ja hänkin on jo aloittanut treenaamisen. Tuco on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi ja Jesse Sarajärvi pelaa lauantaina Kerho 07 Akatemian mukana.

Vierasjoukkueen loukkaantumistilanne näyttää hyvältä, sillä edellisestä ottelusta pois ollut Ilari Äijäläkin kuntoutuu hyvää tahtia. Ottelussa loukkaantuneen Josh Mulvanyn tilanne ei ole paha ja hän lieneekin Sami Ristilän käytettävissä.

Lue IS:n otteluennakko täältä.


SJK - FC KTP Seinäjoen Keskuskentällä sunnuntaina 12.7. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia