AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 23.6.2015

Elfsborg "hyvä tasonmittaus" FC Lahdelle

Elfsborg "hyvä tasonmittaus" FC Lahdelle

FC Lahti kohtaa boråslaisen IF Elfsborgin Eurooppa-liigan 1. karsintakierroksella. Lahtelaisten päävalmentaja Toni Korkeakunnas pitää ottelua hyvänä tason mittaajana.

FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas otti arvontatuloksen vastaan kaksijakoisin tunnelmin.

- Se on lähellä, joten matkustaminen on helppoa. Tunnen ja tiedän entuudestaan Elfsborgia jonkin verran, sillä seuraan pohjoismaisia liigoja. Kysessä ruotsalainen suurseura, tälläkin hetkellä toisena sarjassa. Talvella pelattiin tasapäisesti AIK:n kanssa, mutta Elfsborg on kenties vielä astetta parempi. Hyvä tasonmittaus meille, Korkeakunnas sanoo FC Lahden verkkosivuilla.

- Tiedossa oli, että kova vastustaja tulee. Ei se mikään uutispommi ollut. Bring it on, "Toke" heittää.

- Elfsborgilla on tauko menossa johtuen U21-lopputurnauksesta, joten se pääsee keskittymään rauhassa otteluun. Meillä on viikko KuPS-ottelun jälkeen, joka on Suomen oloissa ruhtinaallisen pitkä aika. Kovat kinkerit edessä. Pitää kaivaa kaikki voimavarat. Hienoa, että Aristote Mboman pelilupa järjestyi ja saimme yhden pelaajan lisää tähän kovaan rypistykseen. Koko rosteria tarvitaan, Korkeakunnas päättää.

Lahti aloittaa otteluparin kotonaan 2.7.2015 ja vierasottelu Boråsissa pelataan 9.7.2015. Otteluparin voittaja jatkaa toiselle karsintakierrokselle ja kohtaa siellä voittajan ottelusta UE Sant Julià – Randers FC. Eurooppa-liigan finaali pelataan Baselissa 18.5.2016.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia