AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 11.6.2015

​Korkeakunnas: "Kannan vastuun tuloksista"

​Korkeakunnas: "Kannan vastuun tuloksista"

"Toke" uskoo Kuhnureitten kurssin olevan kääntymässä. (Kuva: Juha Tamminen)

Kun takana on kolmasosa kaudesta, tavoite on kaukana. Veikkausliigan kärjessä HJK on 14 pisteen karkumatkalla, ja kakkosena olevaan RoPSiinkin on matkaa yhdeksän pistettä.

- En ole alkuunkaan tyytyväinen tuloksiin, ja kannan siitä täyden vastuun. Silläkin uhalla, että minut taas leimataan selittelijäksi, haluan korostaa, että IFK Mariehamn -peli on kauden ainoa ottelu, jossa olimme huonompia. Kaikkia muita pelejä olemme hallinneet, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo Etelä-Suomen Sanomissa.

Korkeakunnas tähdentää kuitenkin samalla, ettei pelaamisen taso riittäisi hänelle.

- Pelissä on paljon parannettavaa, mutta ei se nyt niin huonoa ole, kuin monet sanovat. Viime vuonna voitimme huonollakin pelillä, nyt olemme jääneet tasapeleihin. Emme ole löytäneet samanlaista varmuutta.

Viime aikoina suunta on kuitenkin muuttunut. Kotivoitto HIFK:sta ja hyvä HJK-peli kertovat siitä. Viidestä viime pelistä FC Lahti on raapinut 11 pistettä.

- Kotikenttä alkaa olla vihdoin pelattavassa kunnossa ja kokoonpano alkaa löytyä. Pelikin on parantunut, kun saimme Aleksi Paanasen ja Pekka Lagerblomin keskikentälle.

Lisää uutisia