AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 17.5.2015

​Marko Rajamäki: "Lopputulos harmittaa"

​Marko Rajamäki: "Lopputulos harmittaa"

"Rapa" jäi kaioaamaan täyttä pistepottia. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura saavutti yhden sarjapisteen sunnuntaisesta kotiottelustaan FC Interiä vastaan. Savon Sanomat Areenalla pelattiin melkoisen rauhallinen ja tapahtumaköyhä liigaottelu, jonka molemmat osumat tehtiin onnistuneilla rangaistuspotkuilla.

Yksi piste maistui kuopiolaisleirissä hyvältä kahden vierastappion jälkeen, toisaalta voiton karkaaminen aivan pelin loppuhetkillä harmitti suuresti. Pistejako oli kuitenkin osuva lopputulos tasaväkiselle pelille.

- Tulos harmittaa. Me pelasimme paremmin ja meillä oli enemmän paikkoja. Me jaksoimme ihan OK, paremmin kuin vastustaja. Uskon näin olevan tulevana keskiviikkonakin, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki viittasi keskiviikkoiseen Lahti-kotiotteluun.

KuPS-joukkueen pelaamisessa oli jälleen tuttuja hyviä elementtejä ja toukokuun jäljellä oleviin otteluihin voidaan lähteä luottavaisin mielin.

- Pelitempo oli tänään alhainen. Meidän toukokuun otteluohjelmamme on aika raju, otteluruuhkan päättyessä 29.5. mennessä meillä on tarkoituksena roikkua mukana hyvissä asemissa. Tasatulos 1-1 pilkulta harmittaa, siinä tapahtui kaatuminen ja pallo osui käteen, Rajamäki harmitteli.

Norjalaishyökkääjä Joachim Osvold pääsi pariin kertaan tykittämään vaarallisesti kohti Magnus Bahnea. Hyökkääjä Irakli Sirbiladze pääsi myös pelaamaan viimevuotista seuraansa vastaan.

- Osvold on juokseva ja selustaanpyrkivä hyökkääjä. Sirbiladze voittaa palloja targettina. Hän halusi itse pelata tässä ottelussa, jalkaan tullut tälli ärtyi ja hän pyysi päästä vaihtoon. He ovat erityylisiä pelaajia ja heidän vahvuuksillaan mennään kuten aina, valmentaja muistutti.

Lisää uutisia