AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 17.5.2015

​Dragtsma piti tasapeliä oikeutettuna tuloksena

​Dragtsma piti tasapeliä oikeutettuna tuloksena

Piste oli tyydyttävä tulos Job Dragtsmalle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter saavutti yhden sarjapisteen sunnuntaiselta Kuopion-reissultaan.

Inter oli jo häviämässä ottelua KuPSin onnistuttua omassa rangaistuspotkussaan, kunnes Interille vihellettiin myös pilkku ja Joni Aho niittasi loppulukemiksi 1-1.

- Peli oli tosi tiukka. Molemmat joukkueet vaikuttivat väsyneiltä, me pyrimme pelaamaan hieman tavanomaista suoraviivaisemmin. 1-1 on mielestäni oikea lopputulos tälle ottelulle ja yhteen pisteeseen pitää olla tyytyväinen, sillä ennen ottelua et voi milloinkaan tietää mitä pelissä tulee tapahtumaan, Inter-valmentaja Job Dragtsma totesi.

- Me menetettiin palloja aika helposti keskialueella ja sitä meidän pitää parantaa jatkossa. Puolustuspeli oli tänään aika OK, valmentaja lisäsi.

Turkulaisilla on tällä hetkellä paljon poissaoloja. Seuraavassa ottelussa vastassa on mestarijoukkue HJK. Dragtsman mielestä niillä pelaajilla on pärjättävä, jotka ovat käytettävissä.

- Meillä on nyt aika vaikea jakso menossa. Poissaoloja on paljon, katsotaan mitä meillä on käytettävissä keskiviikkona ja mitä me voidaan tehdä. Ehkä 1-2 pelaajaa voi tulla takaisin. Toivottavasti me olemme Top-viiden joukossa 11:n pelatun sarjakierroksen jälkeen, valmentaja toivoo.

Lisää uutisia