AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 13.5.2015

Malinen: "Luvassa kovia kamppailuja"

Malinen: "Luvassa kovia kamppailuja"

Juha Malinen tietää KuPSin vaarallisuuden.

RoPS lähtee jatkamaan nousujohteista virettään helatorstaina kotiottelussa KuPSia vastaan.

Päävalmentaja Juha Malisen mukaan RoPSilla on vielä paljon kehitettävää pelissään, vaikka kolme voittoa on putkeen tullutkin. Nyt joukkueella on edessä kova kuuden päivän urakka.

- Seuraavan kuuden päivän aikana meillä on kova kolmen ottelun putki. Ensin kohdataan KuPS kotona, sen jälkeen FC Lahti ja IFK Mariehamn vieraissa. Luvassa on siis kovia kamppailuja, koska kaikki kolme vastustajaa ovat potentiaalisia mitalijoukkueita liigassa. Siksi meillä onkin tiedossa pelaajien kierrätystä, jossa otetaan huomioon vastustaja ja sen tekemiset, lupaa Malinen.

KuPS-valmentaja Marko Rajamäki on Malisen mielestä tehnyt KuPSista hyvin organisoidun joukkueen, josta löytyy taitoa sekä vahvaa fyysisyyttä.

- Joukkueen tuoreet hankinnat Freddy Adu ja Joachim Osvold tuovat joukkueeseen lisää taitoa ja tulivoimaa. Mielenkiintoista on nähdä kentällä useita rovaniemeläiselle jalkapalloyleisölle tuttuja nimiä, kuten Tomi Maanoja, Ebrima Sohna ja Petteri Pennanen. "Peten" otteista näkee, että mies on KuPS-pelin sielu. Hän elää nyt uutta kevättä jalkapalloilijana, toteaa Malinen viime kauden jälkeen KuPS:aan siirtyneestä Pennasesta.


RoPS-KuPS Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 14.5. kello 18.30 alkaen. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia