FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.47 // 27.11.2014

Jukka Sinisalo jatkaa HIFK:ssa

Jukka Sinisalo jatkaa HIFK:ssa
- Sinisalo oli viime kaudella joukkueen tärkeimpiä pelaajia ja tulee olemaan sitä myös ensi kaudella. Mies on johtaja niin kentällä kuin kentän ulkopuolella ja tekee esimerkillään kanssapelaajistaan parempia pelaajia. Sinisalon liigakokemus tulee olemaan arvokas lisä joukkueelle, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kertoo seuran verkkosivuilla.

Sinisalo, 32, on jyväskyläläisen JPS:n kasvatti. Kokenut toppari on pelannut uransa aikana 130 ottelua Veikkausliigassa FC Interin, JJK:n ja FC Lahden riveissä. Kaudeksi 2014 HIFK:hon siirtynyt Sinisalo pelasi päättyneellä kaudella 24 ottelua HIFK:n nousijajoukkueen riveissä.
Lisää uutisia