FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.44 // 5.11.2014

Luis Fernando ja Jari Kujala SJK:n juniorivalmennukseen

Luis Fernando ja Jari Kujala SJK:n juniorivalmennukseen

Maalivahdiksi Suomeen ja Seinäjoelle jo vuonna 2006 saapunut Luis Fernando, lopettaa samalla peliuransa. Suomen kansalaisuudenkin saanut brasilialaismaalivahti siirtyy jatkossa vastuuvalmentajaksi SJK-junioreiden 03-syntyneiden ikäluokkaan.

SJK:ssa lähes kaikkea tehnyt ja viime kaudella joukkueenjohtajana toiminut Jari Kujala, siirtyy niin ikään juniorivalmennuksen puolelle. Hän ottaa hommikseen SJK:n B-junioreiden valmennushommat, vastuuvalmentajana toimivan Jyri Hietaharjun apuna. SJK:ssa jopa päävalmentajana kaudella 2008 toiminut Kujala jättää näin tehtävät edustusjoukkueessa.

Joukkueenjohtajan tehtävät SJK:n edustusjoukkueessa ottaa hoidettavakseen jatkossa Jarmo Tervasmäki.

Lisää uutisia