FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.33 // 24.8.2014

IFK jatkoi vahvaa putkeaan (RoPS - IFK 1-3)

IFK jatkoi vahvaa putkeaan (RoPS - IFK 1-3)

Avausjakson vaatimaton peliesitys ja hylätyt maalit vauhdittivat Rovaniemen Palloseuran kauden rumimpaan kotitappioon sunnuntai-iltana keskuskentällä. Kovavireinen vierailija IFK Mariehamn iski luun kurkkuun jo avausjaksolla ja vei liigapinnat saarille maalein 1-3 (0-2).

Pelin ratkaisut kulminoituivat avausjaksolle, jolloin IFK iski kahdesta erikoistilanteesta kaksi maalia. Ensimmäinen oli ruotsalaispakki Bobby Fribergin sivurajaheiton satoa, jonka tuuppasi päällään sisään kenialaishyökkääjä Amos Ekhalie puolustuksen estelemättä.

Toinen osuma sitten täydellinen lahja maalivahti Saku-Pekka Sahlgrenilta, kun Petteri Forsselin kaukaa tullut vapaapotku pomppi käsittämättömästi sisään RoPS-vahdin avustuksella.

Myös RoPSin nigerialaistoppari Ndukaku teki avausjaksolla kaksi maalia erikoistilanteista, mutta molemmat hylättiin. Antti Okkosen vapari jysähti tolppaan ja Ndukaku hoiti pallon verkkoon - paitsiosta.

Toinen syntyi Jani Virtasen kulmapotkusta. Nyt Ndukaku puski pallon alanurkkaan. Järvinen hylkäsi maalin IFK-pelaajan rikkomisesta.

Toisella jaksolla kotijoukkueen peliin löytyi päättäväisempi ote. RoPS voitti mm. ottelun kulmapotkutilaston 15-5, mutta viimeistely onnistui vasta viimeisestä kulmapotkusta. Antti Okkosen kulma löysi vaihtopelaaja Simo Roihan, joka siirsi läheltä loppunumerot 1-3.

Tätä ennen IFK:n brassipelaaja Diego Assis kävi ampumassa kenenkään estelemättä vieraiden kolmannen osuman. Maali oli piskuisen brassin kauden kahdeksas. Forssellin onnenkantamoinen oli jo 9. onnistuminen.


Lisää uutisia