FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.15 // 18.4.2014

SJK hankki norsunluurannikkolaisen Cedric Gogouan

SJK hankki norsunluurannikkolaisen Cedric Gogouan
Vuonna 1994 syntynyt ja 190 senttiä pitkä Cedric Gogoua on nuoresta iästään huolimatta kokenut pelaaja, joka voi pelata topparina tai keskikentän pohjalla. Hän on nopea, voimakas ja agressiivinen pelaaja, joka on erikoistilanteissa erinomainen hyvän ponnistuksensa ansiosta. Myös potkutekniikkaa löytyy ja kotimaansa pääsarjassa hän tuli tunnetuksi pitkistä ja tarkoista avaavista syötöistään.

Cedric on pelannut myö Norsunluurannikon U17- ja U20-maajoukkueissa ja on edustanut tähän asti koko uransa Issia Wazi FC:ta kotimaansa pääsarjassa.

- Olemme saaneet nähdä häntä nyt useamman viikon ajan mukana ja Cedric omaa suuren potentiaalin tulla huippupelaajaksi, kommentoi päävalmentaja Simo Valakari uutta sopimuspelaajaansa SJK:n verkkosivuilla.

Inter - SJK lauantaina Veritas Stadionilla klo 16.00 alkaen.
Lisää uutisia