FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.10 // 13.3.2014

Seabrook ja Henriksson iloisia VPS-sopimuksista

Seabrook ja Henriksson iloisia VPS-sopimuksista
- Tuntuu hyvältä olla paikassa, jossa olo tuntuu mukavalta. On myös mukavaa tulla takaisin tuttuun paikkaan, jossa tiedän mitä minulta odotetaan. Odotan itse hyvää kautta, mutta odotukset ovat korkealla myös Vaasassa. Tulemme varmasti taistelemaan taas mitaleista, Seabrook tuumaa VPS:n verkkosivuilla.

Seabrook on tunnettu nopeana pelaajana. Mies naurahtaakin kun häneltä kysytään VPS:n nopeista jaloista tulevalle kaudelle.

- Olemme ehdottomasti Suomen nopein joukkue, ja se on vain hyvä asia. Meitä vastaan on varmasti vaikea puolustaa, sillä joukkueet joutuvat valmistautumaan useaan eri asiaan, sillä meillä on myös taitoa, Seabrook huomauttaa.

Henriksson on Seabrookin kanssa samoilla linjoilla.

- Totta kai on kiva olla jälleen takaisin tutussa seurassa. Oma fyysinen kuntoni on taas hyvä ja fiilis on sen mukainen. Meillä on myös varmasti kilpailukykyinen joukkue. Kaikki on pienestä kiinni, toivon mukaan saamme käännettyä pienet marginaalit puolellemme, Henriksson sanoo VPS:n sivuilla.
vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia