FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.35 // 3.9.2013

Hongan Abdoulaye Méïté Veikkausliigan elokuun pelaaja

Hongan Abdoulaye Méïté Veikkausliigan elokuun pelaaja

Kokenut Méïté hankittiin kauden alla Hongan puolustuksen johtajaksi ja jämäkkä toppari on vastannut haasteeseen erinomaisesti. Hongan puolustus on ollut HJK:n jälkeen pitävin ja iso kiitos tästä kuuluu Norsunluurannikon maajoukkueessakin esiintyneelle kokeneelle Méïtélle.

Kuukauden valmentajan titteli menee MYPA:n Toni Korkeakunnakselle, joka heinäkuun pienen suvantovaiheen jälkeen sai MYPA:n kurssin käännettyä uudelleen nousuun ja kouvolalaiset napsivat elokuun viidestä ottelustaan kymmenen pistettä.

Eniten pelaajia kuukauden joukkueeseen sai HJK, jonka edustus on kolmen pelaajan vahvuinen. Kaksi pelaajaa joukkueeseen nimettiin Hongasta ja MYPA:sta ja yhden pelaajan joukkueeseen saivat niin FF Jaro, KuPS, FC Inter kuin FC Lahtikin.

Veikkausliigan elokuun joukkue (4-3-3)
Jesse Öst (Jaro)
Antti Hynynen (KuPS) - Abdoulaye Meite (Honka) - Juuso Hämäläinen (Inter) - Hassan Sesay (MYPA)
Robin Lod (HJK) - Ruben Palazuelos (Honka) - Sakari Mattila (HJK)
Sasha Anttilainen (MYPA) - Rafael (FC Lahti) - Nikolai Alho (HJK)

Kuukauden pelaaja: Abdoulaye Méïté (Honka)
Kuukauden valmentaja: Toni Korkeakunnas (MYPA)

Lisää uutisia