Yleisöä 395

4-3-3
vko.06 // 8.2.2016

​Inter haki niukan voiton (IFK Mariehamn-Inter 0-1)

IFK Mariehamn kärsi Liigacupissa kolmannen niukan 0-1-tappion, kun FC Inter vei maanantaina pisteet mukanaan Eckeröstä.

Ottelun ratkaisumaali nähtiin jo aivan alkuminuuteilla, kun Guy Gnabouyou iski Interin osuman kolmannella peliminuutilla.

Ottelun ratkaisu nähtiin lopulta aivan ottelun alussa, kun Interin ranskalaishyökkääjä Gnabouyou pääsi kuin varkain yksin läpi IFK:n luokattoman pallonsiirtelyn seurauksena. Tyylikäs nosto ei jättänyt maalivahti Walter Viiltalalle mahdollisuuksia torjuntaan.

IFK:n tasoitus oli lähellä vain kolme minuuttia Interin johtomaalin jälkeen. Toista otteluaan Interin maalilla pelannut Henrik Moisander torjui kuitenkin upeasti Aleksei Kangaskolkan puskun.

Gnabouyoulla oli pelin 16. minuutilla oiva paikka lisätä Inter-johtoa, mutta tällä kertaa Viitala sai näppinsä väliin Inter-hyökkääjän puskuun.

Huippumaalipaikat jäivät ensimmäisen jakson osalta tähän. Puolittaisia yrityksiä oli kummallakin joukkueella, mutta tulosta ne eivät tuoneet.

Toisen jakson alussa Inter oli vahva. Vaihdosta kentälle tullut Benjamin Källman oli lähellä maalintekoa heti 47. minuutilla, mutta kotijoukkueen puolustajat selvittivät tilanteen viivalta. Pari minuuttia myöhemmin Juho Salminen pääsi yrittämään, mutta osuma palloon jäi heikoksi.

Seuraavaksi maalia yritettiin läpiajoista. IFK:n Kangaskolkka oli läpi 52. minuutilla, mutta Moisander torjui hyvin. Pelin 59. minuutilla Källmanin läpiajon torjui vastaavasti toisessa päässä Viitala. Minuuttia myöhemmin pallo kävi kotijoukkueen ylärimassa, mutta kimposi siitä maan kautta takaisin kentälle.

Tämän jälkeen todella vaaralliset tilanteet jäivät vähiin. Ottelun loppua kohti mentäessä IFK piti palloa, Interin keskittyessä vastahyökkäyksiin. Mikään näistä tilanteista ei kuitenkaan tuonut tulosta ja taululle jäivät pelin päätyttyä Interin 0-1 voittolukemat.