AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2024

”Aina kipinöi” – Jani Honkavaara palaa Seinäjoelle

”Aina kipinöi” – Jani Honkavaara palaa Seinäjoelle

Jani Honkavaara palaa tuttuihin maisemiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruudun viikonlopun studio-otteluna pureudutaan SJK:n ja KuPS:n lauantaiseen kohtaamiseen. Samalla Jani Honkavaara palaa Seinäjoelle.

Studiossa ottelua kovat kommentoimassa asiantuntijoista Markku Kanerva ja Mika Hilander Lassi Hurskaisen johtaessa keskustelua. Ottelun selostavan Oskari Kosken mukaan ottelussa kohtaavat kaksi hyvin valmistautunutta joukkuetta.

- Ensimmäinen asia mikä itselleni nousee mieleen on, että joukkueilla on ollut aika kova ottelutahti ja nyt he pääsevät hyvin levänneinä tähän otteluun. Vastakkain ovat kaksi hyvin aloittanutta joukkuetta, joista SJK on aloittanut hieman paremmin. Uskon joukkueiden tulevan peliin taktisesti latautuneina, Koski aloittaa ottelun alustuksen.

Yksi mielenkiintoinen kuriositeetti on myös Jani Honkavaaran paluu vanhaan kotikaupunkiinsa. Seinäjoelta lähtöisin oleva Honkavaara on myös valmentanut SJK:ssa ja palaa tuttuihin maisemiin jälleen KuPS:n päävalmentaja.

- Toinen mielenkiintoinen asia on "Honsun" paluu ja silloin aina kipinöi, kun hän tulee Seinäjoelle. Hänellä on SJK-taustaa ja oli tiettävästi hyvin kiinnostunut preseasonilla SJK:n otteista. "Honsu" haluaa varmasti näyttää ja hänen paluunsa Seinäjoelle ovat aina mielenkiintoisia. Hänellä on paljon tuttuja katsomossa ja SJK-taustaa.

SJK on aloittanut kautensa vahvasti pitäen sarjan kärkipaikkaa. Yksi joukkueen avainpelaajista on ollut maalivahti Roope Paunio, joka on kuitenkin joutunut pari edellispeliä huilaamaan loukkaantumisen myötä. Miguel Rodriguez

- Kotijoukkueen vinkkelistä on mielenkiintoista nähdä pelaako Paunio. Tuntuu, että hänen loukkaantumisensa myötä SJK:n puolustuksessa on mennyt jotain rikki eikä se ole ollut sen jälkeen aivan yhtä stabiili. Miguel Rodriguez petrasi mielestäni edellispeliin, mutta Paunio on yksi iso asia SJK:n alkukauden menestyksessä ja nähtäväksi jää palaako alakerta vanhalle hyvälle pohjalle.

SJK - KuPS OmaSp Stadionilla lauantaina 4.5. kello 19.00. Ottelu on myös Ruudun studio-ottelu ja studio-osuus alkaa kello 18.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia