AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2024

Hilander odottaa kärkiottelua - "Vastakkain on kaksi kuumaa joukkuetta"

Hilander odottaa kärkiottelua - "Vastakkain on kaksi kuumaa joukkuetta"

SJK:n ja KuPS:n ottelu on Ruudun studio-otteluna. (Kuva: Mika Alavesa)

Veikkausliigassa on edessä jälleen jännittävä kierros ja Ruudun suurennuslasin alla on SJK:n ja KuPS:n välinen kärkikamppailu. Ruudun asiantuntija Mika Hilander hieroo käsiään innostuneena odotellessaan ottelua.

SJK johtaa Veikkausliigaa ja KuPS on kolmantena kolme pistettä perässä, mutta ottelun vähemmän pelanneena. Molemmat ovat joukkueet vielä tappioitta tämän kauden osalta, joten vastakkain nähdään kaksi kovavireistä joukkuetta.

- Kovatasoinen ja -tempoinen peli odotettavissa. Vastakkain on kaksi kuumaa joukkuetta ja molemmat ovat aloittaneet vahvasti. KuPS on pelannut paljon vieraissa kenttäremonttinsa takia ja on saanut raavittua hyvin pisteitä. He lähtevät otteluun vahvalla itseluottamuksella. SJK on ollut alkukaudesta vahva ja joukkue on hyvässä kunnossa.

Molemmilla joukkueilla on myös nuori ja kotimainen joukkue. SJK:n juniori- ja akatemiaputki on tuottanut edustukseen nuoria pelaajia ja KuPS nojaa entistä enemmän omiin kasvatteihinsa.

- KuPS on mennyt tällä kaudella tietyin ehdoin talous edellä ja heillä on nuori, kotimainen ja ennen kaikkea kuopiolainen joukkue. SJK on luottanut omaan putkeensa ja nyt sieltä akatemiasta on alkanut nousta pelaajia mukaan ja se on ollut myös SJK:n strategia, Hilander kehuu.

Veikkausliigassa pelataan täysi kierros eikä studio-ottelu ole suinkaan ainoa viikonlopun mielenkiinnon kohde. Hilander nostaa esiin myös IFK Mariehamnin ja FC Interin välisen ottelun.

- Mielenkiintoista nähdä, että joko Interin peli lähtee rullaamaan. Heillä on voitto, kaksi tasapeliä ja tappio, mutta pikkuhiljaa heidän koneiden pitää alkaa lähteä käyntiin, jos mielivät taistella ihan niistä kärkipaikoista.

SJK - KuPS OmaSp Stadionilla lauantaina 4.5. kello 19.00. Studio-osuus alkaa kello 18.15 ja Hilanderin lisäksi studiossa nähdään Marko Rajamäki ja Lassi Hurskainen.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia