AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2024

Ruudun studio-otteluna ”järkyttävän herkullinen” SJK-KuPS

Ruudun studio-otteluna ”järkyttävän herkullinen” SJK-KuPS

SJK ja KuPS iskevät yhteen lauantaina. (Kuva: Mika Alavesa)

Veikkausliigassa pelataan viikonloppuna jälleen täysi kierros ja Ruudun studiossa erityistarkasteluun otetaan SJK:n ja KuPS:n välinen huippuottelu. Studiossa kapellimestarin tikkua heiluttava Lassi Hurskainen odottaa peliä vesi kielellä.

Lähtöasetelmat lauantai-illan huippukamppailulle ovat herkulliset, sillä molemmat joukkueet ovat edelleen tappioitta ja taistelevat sarjataulukon kärkipaikoista.

- Veikkausliigassa on kolme joukkuetta, jotka ovat vielä tappioitta tämän kauden osalta ja tämän ottelun jälkeen toinen joukkue saattaa joutua kokemaan avaustappionsa. Oma veikkaukseni on, että KuPS vie ottelun nimiinsä, Hurskainen lataa oman arvionsa.

- Molemmilla joukkueella on rutiinivoitto alla ja he pystyivät kääntämään tiukat ottelut nimiinsä. Järkyttävän herkullinen ottelu, jossa voi tapahtua mitä tahansa. Veikkaan kuitenkin, että Honkavaaran rutiinilla KuPS ottaa niukan voiton, Hurskainen jatkaa.

Hurskainen ei pohjaa ennustustaan mihinkään yksittäiseen seikkaan, vaan arvaus tulee sisimmästä.

- Se on vain ihan omaa arvailua ja jossitteluani. Uskon KuPS:n tulevan kovemmalla rytinällä ja vapautuneemmin ottelun ja SJK:n alkukauden taika katkeaa ja ensimmäinen tappio tulee.

- Lahtea vastaan KuPS prässäsi heti ylhäältä saakka, mutta toisaalta SJK on pystynyt pelaamaan prässien ohi. Mielestäni tässä ottelussa voi sattua mitä vain, mutta veikkaan siitä huolimatta KuPS:lle 2-1.

Hurskainen saa studioon seurakseen Mika Hilanderin ja Marko Rajamäen. Studioisäntä odottaa mielenkiintoisia keskusteluja.

SJK - KuPS OmaSp Stadionilla lauantaina 4.5. kello 19.00. Ottelu on myös Ruudun studio-ottelu ja studio-osuus alkaa kello 18.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia