AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 1.5.2024

Juho Kilo uskoo parempaan sekä itseltään että FC Hakalta

Juho Kilo uskoo parempaan sekä itseltään että FC Hakalta

Juho Kilo uskoo Hakan petraavan edelleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Täksi kaudeksi FC Hakaan siirtynyt Juho Kilo on uusimman Suplan Veikkausliiga-podcastin vieraana. Kilo uskoo sekä itsensä että Hakan petraavan vielä kauden edetessä.

Haka on kerännyt neljästä pelistä viisi pistettä ollen sarjan tasaisessa keskikastissa näköetäisyyden päässä kärkisijoista. Kilon mukaan pistepotti voisi olla hieman muhkeampikin.

- Aika lailla olemme saaneet minkä olemme ansainneet. Ehkä 1-2 pistettä enemmän olisimme ansainneet, mutta pistemäärä korreloi aika hyvin meidän esitystä. Paljon parannettavaa, mutta ei missään nimessä ihan superhuono alku, Kilo pohtii podcastissa.

Kilon mukaan jatkossa on lupa odottaa enemmän.

- On, totta kai ja sen eteen tehdään joka viikko töitä, että pystytään pelaamaan paremmin ja kuten sanoin, niin on ollut vähän kaksijakoista tuo pelaaminen, ei ole tullut sellaista yhtä kokonaista tasaista suoritusta vielä. Kun saadaan semmoinen alle, niin veikkaan, että sitten saadaan sille jatkumoa ja pystytään tasaisemmin suorittamaan siitä eteenpäin.

Kilo uskoo, että jatkossa myös häneltä on lupa odottaa entistä enemmän.

- Ensimmäiset pari peliä pelasin ehkä oman pelipaikan ulkopuolella, selkeästi ylempänä. Saksassa tottui pelaamaan pohjalla ja pelasin paljon pohjalla yksin. Viimeiseen kahteen peliin on mennyt taas heittämällä peli eteenpäin, kun on päässyt pelaamaan enemmän pohjalla. Päässyt sitä kautta paremmin peliin mukaan ja saanut enemmän pallokosketuksia. Etenkin viimeiset kaksi peliä on ollut ihan mukavaa, Kilo kertaa.

Kilon ajatuksia voi kuunnella lisää Suplan Veikkausliiga-podcastista. Lähetyksessä vierailee myös Antti Niemi.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia