AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 7.7.2024

​"Ehdottomasti kauden tähän asti isoimpia otteluita" – IFK Mariehamn valmis haastamaan Hakan

​"Ehdottomasti kauden tähän asti isoimpia otteluita" – IFK Mariehamn valmis haastamaan Hakan

Eero-Matti Auvinen hakee voittoa vanhasta seurastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Sunnuntai-iltana Maarianhaminassa pelataan isoista pisteistä IFK Mariehamnin isännöidessä FC Hakaa.

Kaksikko majailee sarjataulukossa kuuden parhaan viivan molemmin puolin. Voitolla IFK Mariehamn kuroisi eron Hakaan vain kahteen pisteeseen ja ilmoittautuisi toden teolla mukaan taistelemaan paikasta syksyn kuuden parhaan Mestaruussarjassa.

- Odotan ottelua, sillä se on ehdottomasti kauden tähän asti isoimpia otteluita ja meillä on hyvä mahdollisuus nousta Hakan tuntumaan, Grönvitt-toppari Eero-Matti Auvinen toteaa.

Auvinen siirtyi IFK-paitaan juuri Hakasta viime kauden jälkeen ja osaa arvioida hyvin vastustajaa.

- Haka on pelannut hyvin tällä kaudella, joten ottelusta tulee varmasti tasainen. Haka on myös fyysinen joukkue ja voimme odottaa kovaa kamppailua. Meidän pitää olla vahvoja kaksinkamppailuissa ja erikoistilanteissa, Auvinen miettii.

Jos on Haka pelannut hyvin, ei IFK Mariehamninkaan esityksissä isompaa moitittavaa ole ollut.

- Minusta olemme pelanneet hyvin viimeisimmissä otteluissamme ja uskon, että pystymme jatkamaan samaa rataa ja ottamaan voiton illalla.

- Vaikka ottelu on tärkeä, toivon että pystymme pelaamaan rentoutuneesti ja vapautuneesti. Toivon mukaan paikalle tulee paljon yleisöä ja voimme yhdessä nauttia tärkeästä kamppailusta, Auvinen heittää palloa myös kannattajien suuntaan.

IFK Mariehamn - FC Haka Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 7.7. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia