AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 6.6.2023

Keskiviikko on Tehtaan kentällä yhtä juhlaa - haasta Alexander Wessberg

Keskiviikko on Tehtaan kentällä yhtä juhlaa - haasta Alexander Wessberg

Kuva: Juha Tamminen

Keskiviikko on Tehtiksellä yhtä juhlaa ja ohjelmaa riittää myös perheen nuoremmille.

Nelinkertainen freestyle-jalkapallon suomen mestari Alexander Wessberg on mukana huomisessa FC Hakan ja Ilveksen välisessä ottelussa, jossa juhlitaan myös 100-vuotiasta Valkeakosken kaupunkia. Wessberg viihdyttää ja pelailee nuorien kanssa vähintään tuntia ennen ottelutapahtuman alkua aina vähintään puoliajalle asti.

Wessberg käy myös Tehtiksen pre-match show'ssa, jossa haastattelussa myös muita mielenkiintoisia henkilöitä, mm. FC Hakan edustuksen pelaaja.

Alexander Wessberg näyttää tapahtumassa omia Freestyle-jalkapallotaitoja sekä kisailee nuorten kanssa omalla alueellaan Tehtaan kentän päätykatsomon takaisella nurmialueella. Junnut ja nuoret voivat tulla pisteelle katsomaan Wessbergin tekniset kikat ja temput, mutta myös haastamaan pienpeleihin. Jos onnistut tekemään Alexanderille "längit", niin luvassa on palkintoa.

Alexander Wessberg on nelinkertainen freestyle-jalkapallon suomenmestari sekä maailmalla kärkinimiin kuuluva freestyle-jalkapalloilija. Alexander löysi freestyle-jalkapallon vuonna 2009 ja siitä lähtien jalkapallo on ollut tiukasti mukana matkassa. Hän on voittanut suuria kansainvälisiä kilpailuja ja sijoittunut freestyle-jalkapallon EM-kisoissa sijalle 8. ja MM-kisoissa sijalle 32. Kilpailuiden lisäksi hän on esiintynyt erilaisissa tilaisuuksissa sekä opettanut freestyle-jalkapalloa tuhansille nuorille.

Juhlapäivän ottelu FC Haka - Ilves vihelletään käyntiin keskiviikkona kello 18.00.

Lisää uutisia