AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2023

"Itseluottamus kasvaa, peli paranee" - Jarkko Wiss oli tyytyväinen voittoon Hongasta

"Itseluottamus kasvaa, peli paranee" - Jarkko Wiss oli tyytyväinen voittoon Hongasta

Inter jatkoi nousuvirettään lauantaina. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter otti toisen perättäisen komean kotivoiton, kun FC Honka kaatui lauantaina Veritas Stadionilla maalein 2-0.

Interin päävalmentaja Jarkko Wiss antoi omat kommenttinsa voiton jälkeen.

– Yleisellä tasolla olen tyytyväinen voitosta, siihen että itseluottamus kasvaa, peli paranee ja nollapeli jälleen. Oli paljon hyviä kombinaatioita yläalueella, kurinalaista prässiä, oikeanlaista syvältä puolustamista ja kaiken lisäksi aivan loistava maalivahti, Wiss kiteytti.

Wiss myönsi, että Hongallakin oli paikkansa lauantain ottelussa.

– Meillä on ihan huikea alusta pelata jalkapalloa ja luulen, että yleisökin viihtyi tänään. Oli vauhtia, kontaktia ja vaarallisia tilanteita molemmissa päissä. Koutsin psyykkeelle se ei tee kauhean hyvää, mutta mielestäni meillä on nyt hyvä aihio lähteä pelaamaan, pystymme rakentamaan alhaalta ja totta kai välillä pelaamme isompaakin palloa.

- Peli paranee ja pelaajilla on hyvä flow päällä. Nyt juhlittiin, mutta itse aloin ajattelemaan jo keskiviikon peliä, Wiss jatkoi.

Voittomaalin ampunut Matias Ojala pääsi myös kertomaan fiiliksistään.

– Tosi hyvä fiilis. Taas yleisössä oli meininki kohdillaan. Nyt on alkanut nollia tulemaan, niin myös voitamme pelejä. Kyllä me pystymme maaleja tekemään, Jallu taisi ennen matsia sanoa, että 13 pelissä putkeen olemme vähintään maalin tehneet, joten se taitaa olla nyt sitten 14 peliä.

– Mukava, että saanut pelata nyt kaksi peliä putkeen avauksessa. Aina kun menen kentälle, yritän tehdä voittavia tekoja joukkueen eteen. Tänään se oli maali, joskus se on paljon juostuja kilsoja tai sellaista joukkueen sytyttämistä, Ojala puntaroi tyytyväisenä.

Lisää uutisia