AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2023

​Tasalukemia ja nousuja haussa – HJK:lla, Hakalla ja VPS:lla lisäporkkanaa lauantaina

​Tasalukemia ja nousuja haussa – HJK:lla, Hakalla ja VPS:lla lisäporkkanaa lauantaina

Haka kurottaa kohti 1100 pisteen rajaa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden edetessä myös maratontaulukko elää jatkuvasti ja sekä tasalukuja että muutoksia sijoituksissa tapahtuu.

HJK:lla on haarukassa jo 1700 tehtyä maalia Veikkausliigassa. Matkaa tasalukemaan on kolme maalia, mutta helpolla tasasatanen ei lauantaina rikkoudu alkukauden tiiveintä puolustusta eli SJK:ta vastaan.

FC Haka tavoittelee puolestaan tasalukemia pisterintamalla. Hakalla on koossa 1097 pistettä Veikkausliigan aikana ja voitto KuPS:sta lauantaina nostaisi valkeakoskelaiset toisena seurana HJK:n jälkeen 1100 pisteeseen.

VPS puolestaan on jo tällä kaudella yhden tasalukeman ylittänyt rikottuaan 800 tehdyn Veikkausliigamaalin rajan. Nyt vaasalaisilla on haussa nousu maratontaulukossa kahdeksannelle sijalle ohi RoPS:n. VPS:lla (852 pistettä) on matkaa rovaniemeläisiin kolme pistettä, mutta voitto Kotkassa riittäisi VPS:lle kiilaamaan ohi maalierolla.

Lisää uutisia