AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 23.5.2023

Tainio manasi Hakan päästettyjä maaleja – ”Vaikea voittaa, jos aina kolisee omissa”

Tainio manasi Hakan päästettyjä maaleja – ”Vaikea voittaa, jos aina kolisee omissa”

Haka on edelleen kotonaan tappioitta. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Haka piti Tehtaan kentän edelleen voittamattomana linnakkeena, vaikkakaan 2-2-tasapeli Vaasan Palloseuraa vastaan ei ollut sitä, mitä ottelusta lähdettiin hakemaan.

Ottelun kaikki neljä maalia nähtiin ensimmäisten 34 minuutin aikana ja ne iskettiin tasatahtia vuoron perään. Hakalle on tehty tällä kaudella 13 maalia, joka on eniten Veikkausliigassa.

– Erikoistilanteissa olimme vähän pehmeitä kyllä. Me päästämme liikaa maaleja ja futispelejä on vaikea voittaa, jos aina kolisee omissa, Tainio harmitteli Hakan sivujen mukaan.

Toisella jaksolla ei omissa enää kolissut, mutta ei sitä tehnyt myöskään hyökkäyspäässä, joten ottelu päättyi näille joukkueille tyypillisesti runsasmaaliseen tapaan tasan 2-2.

– Toinen puoliaika oli aika sekavaa. Meillä oli se yksi hetki siinä, mutta emme me muutoin saaneet oikein mitään luotua, paitsi Lescanon ylärima taisi olla ainoa paikka sitten. Vähän jäi kyllä hyökkäyspelaaminen piippuun tänään.

– Kaiken kaikkiaan meidän pallollinen pelaaminen ei ollut tänään missään nimessä sellaista, kuin sen pitäisi olla. Tehtiin kuitenkin kaksi ihan hienoa maalia, Tainio löysi ilonaiheita.

Hakalla on nyt kahdeksasta ottelusta koossa yhdeksän pistettä.

– Kotikentällä ollaan edelleen voittamattomia ja tästä lähdetään sitten perjantaina Turkuun haastamaan Interiä!

Lisää uutisia