AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.05 // 2.2.2023

"Ykköskorin suhteen kävi tuuri" - Mika Lehkosuo varovaisen tyytyväinen Pikkuhuuhkajien arpaonneen

"Ykköskorin suhteen kävi tuuri" - Mika Lehkosuo varovaisen tyytyväinen Pikkuhuuhkajien arpaonneen

Kuva: Juha Tamminen

U21-maajoukkueen EM-karsintavastustajat ratkesivat torstain arvonnan myötä ja lohko on haastava, mutta ei pahin mahdollinen.

Pikkuhuuhkajien päävalmentaja Mika Lehkosuo uskoo, että lohkosta tulee varsin tasainen.

– Ykköskorin suhteen meillä kävi hyvä tuuri, ja saimme toivomamme vastustajan. En vähättele Romaniaa, mutta vältimme kaikki isoimmat maat. Kakkoskorin arvontatuloksesta on vaikea sanoa vielä mitään – Sveitsi on hyvä vastustaja, mutta korissa oli monia muitakin kovia maita, Lehkosuo toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

– Neloskorista lohkoomme olisi voinut tulla esimerkiksi Turkki tai Unkari, joten Albanian kanssa kävi ihan hyvä arpa. Viidennestä ja kuudennesta korista olisimme voineet saada huomattavasti helpommat vastustajat. Etenkään vieraspeleistä Montenegroa ja Armeniaa vastaan tulee haastavia.

Ensimmäiset karsintaottelupäivät ovat jo maaliskuussa, mutta Pikkuhuuhkajien osalta karsinnat alkavat näillä näkymin syksyllä 2023. Joukkueen valmistautuminen karsintoihin jatkuu maaliskuun maaotteluilla, joista tiedotetaan myöhemmin.

Lisää uutisia