AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 12.12.2022

​SJK palasi harjoituksiin maanantaina - "Pelaajat täynnä nälkää ja virtaa"

​SJK palasi harjoituksiin maanantaina - "Pelaajat täynnä nälkää ja virtaa"

Joaquin Gómez oli tyytyväinen treenikauden avaukseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Valmistautuminen kauteen 2023 alkoi SJK:n osalta ensimmäisillä harjoituksilla maanantaina 12. joulukuuta.

Paikalla oli valmennusryhmän lisäksi kaikki tällä hetkellä sopimuksen omaavat pelaajat sekä joukko SJK Akatemian pelaajia. Ensimmäisissä harjoituksissa käytiin aamupalaverissa läpi vielä hieman edellistä kautta, sekä uusia juttuja tulevalle kaudelle. Pelaajat saivat varusteet ja uudet kasvot tutustuivat talon toimintatapoihin. Kentällä mentiin jo melko hyvällä vauhdilla ensimmäisiksi treeneiksi.

– On aina jännittävä vetää talven ensimmäiset harjoitukset. Pelaajat ovat täynnä nälkää ja virtaa, joka näkyy myös kentällä. Kävimme tänään ensin vähän läpi viime kautta, muistutimme mieleen pelitapaamme ja opetimme uusille pelaajille meidän tapoja toimia, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Meno harjoituskentällä oli Gómezin mieleen.

– Heti ensimmäisistä treeneistä näki, että voisimme aloittaa pelit vaikka saman tien. Meillä on todella yhtenäinen ja tiivis ryhmä, täynnä nuoria lupaavia pelaajia, jotka haluavat näyttää osaamistaan.

– Samalla kun suurin osa pelaajista on tuttuja ennestään, pystymme jatkamaan siitä mihin jäimme, parantamaan asioita ja syventämään juttuja, joita aloitimme viime kaudella. Se on hyvä asia, ja innolla jatkamme tästä, Gómez jatkaa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia