AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.33 // 20.8.2022

​Huuhkajapuolustaja palaa Veikkausliigaan – Albin Granlund ja IFK Mariehamn sopimukseen

​Huuhkajapuolustaja palaa Veikkausliigaan – Albin Granlund ja IFK Mariehamn sopimukseen

Albin Granlund palaa tuttuun ympäristöön. (Kuva: IFK Mariehamn)

Wiklöf Holding Arenalla koetaan iloinen jälleennäkeminen, kun IFK Mariehamn on solminut Albin Granlundin kanssa loppukauden kattavan sopimuksen.

Granlund oli IFK Mariehamnin kanssa voittamassa niin mestaruutta kaudella 2016 kuin Suomen Cupia vuotta aiemmin. Grönvittistä Granlund siirtyi kaudelle 2018 Allsvenskanin Örebro SK:n riveihin, josta matka jatkui myöhemmin Puolan Ekstraklasaan ja Stal Mielecin riveihin.

Vuonna 2016 ensi kertaa A-maajoukkuekutsun saanut Granlund on pelannut Huuhkajien riveissä 21 A-maaottelua.

Granlundin sopimus Stal Mielecin kanssa päättyi kesäkuun lopussa ja Granlund on sen jälkeen harjoitellut IFK Mariehamnin kanssa. Nyt solmitun sopimuksen myötä Granlund on pelikelpoinen jo sunnuntain Veikkausliigaottelussa Ilvestä vastaan.

- Tuntuu hienolta palata IFK Mariehamniin. Minulla on mahtavia muistoja edellisestä jaksostani seurassa ja pääsin silloin kokemaan jotain urani huippuhetkiä. Näen ryhmässä paljon potentiaalia ja toivon voivani tuoda oman korteni kekoon sen osalta, että syksy olisi Grönvittille menestyksekäs. Nähdään Wiklöf Holding Arenalla, Granlund sanoo.

Kokenut ja tuttu pelimies toivotetaan IFK Mariehamnin puolelta lämpimästi tervetulleeksi.

- Onhan tämä unelmavahvistus, kun Albin palaa meille ja vahvistamaan joukkuetta syksyn kynnyksellä. Meillä on edelleen vaikka mitä pelattavaa liigassa ja kun nyt saamme sellaisen laatupelaajan kuin Albin, terävöittää se joukkuetta ennen tärkeitä otteluita, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

- On erityisen mukavaa, että pelaaja, joka on onnistunut pääsemään eteenpäin urallaan IFK:n kautta, valitsee paluun IFK-paitaan. Albinissa saamme joukkueeseen johtohahmon, joka aina tekee parhaansa joukkueen eteen. Todellinen johtajaluonne yksinkertaisesti.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia