AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.32 // 8.8.2022

​"Tarvitsemme joukkueena onnistumisia" – FC Lahden Eemeli Virta odottaa itseltäänkin parempaa

​"Tarvitsemme joukkueena onnistumisia" – FC Lahden Eemeli Virta odottaa itseltäänkin parempaa

Eemeli Virta kaipaa itseltään enemmän. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti isännöi maanantaina erittäin tärkeässä ottelussa HIFK:ta kummankin pyristellessä pois sarjataulukon peräpäästä.

Vaikean kauden tähän saakka pelanneen FC Lahden edellinen ottelu Ilvestä vastaan oli lupauksia herättävä ja toi myös pisteen 1-1-tuloksella. Etenkin toinen puoliaika oli jo sellaista peliä, jolla voi haaveilla voitoista ja pisteistä.

- Välillä jalkapallokin on aika pienistä asioista kiinni. Saimme joukkueena muutaman hyvän onnistumisen, joiden turvin itseluottamuksemme nousi. Kaikki pelaajat tajusivat, ettemme ole missään nimessä niin huonoja kuin sarjataulukko antaa ymmärtää, FC Lahden keskikenttäpelaaja Eemeli Virta sanoo Etelä-Suomen Sanomissa.

Virran mukaan heikko alkukausi teki sen, että lumipallo lähti vierimään väärään suuntaan.

- Jotenkin tuntui, että vaikeudet vain kasaantuivat. Nyt koitamme päästä niistä eroon. Ainakin sunnuntain viimeistelytreeneissä oli kaikilla hyvä vire. Toivotaan, että se siirtyy peliin.

Jos on Kuhnureiden peli ollut tahmeaa, niin samaa voi sanoa Virrasta itsestäänkin, eikä mies kiellä sitä, että on tyytymätön otteisiinsa.

- En ole missään nimessä tyytyväinen omiin esityksiini. Vaikeaa on ollut. Niin se vain tahtoo mennä, että kun joukkueelle on nihkeää, eivät yksilötkään pääse loistamaan. Nyt tarvitsemme joukkueena onnistumisia. Pitää tehdä entistä lujempaa hommia.

Virta haluaa olla loppukaudesta pelaaja, joka on vahvasti mukana kääntämässä joukkueen kurssia.

- Se merkitsee myös tehoja. Haluan auttaa joukkuetta pääsemään pois tästä kurimuksesta.

FC Lahti - HIfK Lahden Stadionilla maanantaina 8.8. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat
Lisää uutisia