AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.32 // 8.8.2022

Huippuvireinen Hongan Rui Modesto: "Kautemme on toistaiseksi ollut todella hyvä"

Huippuvireinen Hongan Rui Modesto: "Kautemme on toistaiseksi ollut todella hyvä"

Rui Modesto on tyytyväinen Hongan peli-ilmeeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS ja FC Honka jakoivat sunnuntain kärkikamppailussa pisteet maalein 1-1 KuPS:n hallittua avausjaksoa ja Hongan toista.

Tuloksen ja myöhemmin illalla pelatun AC Oulu - HJK-ottelun - niin ikään 1-1 - myötä sarjatilanne kärkikolmikossa säilyy muuttumattomana ja erittäin kutkuttavana. KuPS jatkaa kärjessä 37 pisteellä. HJK on tasapisteissä, mutta huonommalla maalierolla. Honka jahtaa kärkikaksikkoa kolmannelta sijalta, vain kolme pistettä perässä. Honka ja KuPS ovat pelanneet seitsemäntoista ottelua, HJK yhden enemmän.

– Ottelu oli hyvin tasainen. Ensimmäisellä jaksolla KuPS oli meitä parempi, mutta toiselle nelivitoselle se muuttui. Korjasimme muutamia asioita ja olimme liikkeellä tuoreemmalla jalalla, Rui Modesto totesi ottelun jälkeen.

Hongan kausi on tähän saakka sujunut hyvin ja joukkue kamppailee tosiaan aivan sarjan kärkisijoista.

– Kautemme on toistaiseksi ollut todella hyvä. Pelaamme hyvää jalkapalloa ja ideamme pelistä näkyy. Olemme vahvasti kärkikamppailussa mukana, se on todella hieno asia meille ja kannattajillemme, Modesto sanoo.

Modesto on itse päässyt huippuvireeseen. Hänet valittiin heinäkuussa Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi. Heinäkuun viidessä ottelussa Modesto kirjautti neljä maalia ja yhtä monta maalisyöttöä. Koko kauden saldona on toistaiseksi viisi maalia ja seitsemän syöttöä.

– Kaikki on paljon helpompaa, kun joukkue pelaa hyvin. Kun kasassa on hyvä ryhmä pystyy pelaamaan paremmin yhteen joukkuekavereiden kanssa. Jos jatkamme joukkueena tähän malliin, vastaavasti esille nousee muitakin yksilöitä, Modesto jakaa kiitosta.

Lisää uutisia