AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2022

"Maalinteko oli tänään pienestä kiinni" - Valakari ylpeä KuPS:n esityksestä

"Maalinteko oli tänään pienestä kiinni" - Valakari ylpeä KuPS:n esityksestä

KupS ja HJK väänsivät tasaisesti. (Kuva: Juha Leskinen)

KuPS jatkoi tappiottomien otteluidensa sarjaa ja piti kiinni sarjataulukon kärkipaikasta sunnuntaina HJK:ta vastaan pelatun 0-0-tasapelin myötä.

KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari oli omiensa otteisiin HJK:ta vastaan pääpiireittäin varsin tyytyväinen.

- Olen jälleen kerran todella ylpeä jätkistä. Ennen ottelua korostimme sitä, että haluamme olla kentällä rohkeita – haluamme olla KuPS. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla olimme todella vahvoja, prässäsimme ylhäältä, voitimme kaksinkamppailut ja saimme pelattua palloa haluamiimme tiloihin linjojen välissä. Maalinteko oli tänään pienestä kiinni, Valakari summasi ottelun kulkua.

Molemmilla joukkueella oli ottelussa omat vahvat hetkensä.

- HJK oli tänään myös todella vaarallinen, se tiedettiin ja sen he myös kentällä näyttivät. Nämä ottelut ovat kuin europelejä, kun molemmat joukkueet tietävät sen, mitä vastustaja yrittää. Otteluiden lopputulos on todella pienistä asioista kiinni, Valakari arvioi.

Veikkausliigassa vetäydytään nyt parin viikon mittaiselle maajoukkuetauolle. Kevätkauden 10. ottelustaan KuPS voitti kahdeksan ja pelasi kahdesti tasan. Omiensa kevätkauden otteista Valakari oli kiitollinen.

- Kauden puolivälin krouvi lähestyy ja eihän tämä huonosti ole mennyt. On parempi olla tällä hetkellä sarjakärjessä kuin kuudentena.

- Nyt pääsemme huilaamaan hetkeksi ja tauon jälkeen olemme jälleen vahvempia. Nyt pojat saavat ansaitusti parin päivän vapaat, Valakari päättää.

Lisää uutisia