AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2022

Roope Riski HJK:n käytettävissä sunnuntain Haka-ottelussa

Roope Riski HJK:n käytettävissä sunnuntain Haka-ottelussa

Roope Riski tekee paluuta. (Kuva: Juha Tamminen)

Kauden avausottelussa Honkaa vastaan loukkaantunut Roope Riski on palannut HJK:n joukkueharjoituksiin ja on valmennusjohdon käytettävissä sunnuntaina klo 18.30 alkavassa Haka-ottelussa.

Riku Riskin alkukausi on mennyt piloille selkävaivan vuoksi. Kuntoutus ei tuonut toivottua tulosta, vaan vaiva jouduttiin leikkaamaan. HJK:n verkkosivujen mukaan operaatio onnistui suunnitellusti ja Rikun pitäisi olla täydessä pelikunnossa heinäkuun puoliväliin mennessä.

Sydänoperaatiossa käynyt Matti Peltola puolestaan sai Urheilu Mehiläisestä puhtaat paperit ja pelasi jo HJK Klubi 04:n TamU-vierasottelussa tiistaina. Valtteri Moren on pelikunnossa viimeistään maajoukkuetauon jälkeen kesäkuussa.

Lisää uutisia