AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.15 // 13.4.2022

"Tavoite on tappaa cup-romantiikka heti alkuunsa" – AC Oulun Juhani Pennanen korostaa kärsivällisyyttä

"Tavoite on tappaa cup-romantiikka heti alkuunsa" – AC Oulun Juhani Pennanen korostaa kärsivällisyyttä

Juhani Pennanen tietää cupin pelien haasteet.

AC Oulun taival Suomen Cupissa alkaa keskiviikkona Kokkolassa Kakkosen GBK:n vieraana.

Kokkolan keskuskentällä Laivastonsiniset saa vastaansa varmuudella motivoituneen kotijoukkueen, joka lähtee tekemään "cupsetia" ja kaatamaan suurempaansa.

- Tietenkin tavoite on tappaa romantiikka alkuunsa, mutta nämä eivät ole koskaan helppoja pelejä. Altavastaajalla on kaikki voitettavana ja se tekee siitä tavallaan hienon tapahtuman, AC Oulun maalivahti Juhani Pennanen ennakoi ACO TV:ssa.

- Meidän täytyy pitää oma peli koossa mahdollisimman hyvin ja sitä kautta saadaan tulos. Varmaan kaikista tärkeintä on, että ollaan kärsivällisiä.

Pennanen korostaakin, että ottelua ei tarvitse ratkaista heti alussa.

- Todennäköisesti pidämme pelissä enemmän palloa ja vastustaja pyrkii iskemään vastaan. Meidän pitää pystyä olemaan hyvin organisoituja. Monesti tuollaisissa peleissä heikompi joukkue saattaa laittaa pelin hyvinkin rikkonaiseksi. Meidän pitää sitten omilla aseilla löytää eväät pelin voittamiseksi ja tietenkin tehdä se yksi maali enemmän kuin vastustaja.

GBK – AC Oulu Kokkolan Keskuskentällä keskiviikkona 13.4. kello 17.30. Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: ACO TV
Lisää uutisia