AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2022

FC Hakan Zarokostas luottaa joukkueeseen - "Haka on yksi tämän kauden puheenaiheista"

FC Hakan Zarokostas luottaa joukkueeseen - "Haka on yksi tämän kauden puheenaiheista"

Stavros Zarokosta teki jo Ilveksen verkkoon yhden osuman talvella. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Hakan kausi käynnistyy lauantaina, kun se isännöi Pirkanmaan derbyssä Ilvestä. Hakaan täksi kaudeksi siirtynyt hyökkääjä Stavros Zarokostas uskoo koskilaisten menestysmahdollisuuksiin.

Kreikassa syntynyt, mutta USA:ssa varttunut Zarokostas onnistui talven peleissä kahdesti maalinteossa.

- Oli mukava onnistua heti maalinteossa, mutta ne ovat tulosta siitä miten me pelaamme. Meillä on hyvin erityinen pelitapa, ja kun kaikki seuraavat pelitapaamme, niin sitä kautta maalit ja tulokset tulevat, Zarokostas toteaa Hakan sivuilla.

Hakasta on povattu yhtä tämän kauden yllättäjää ja Zarokostas uskoo joukkueen menestysmahdollisuuksiin.

- Joukkueemme näyttää vahvalta ja olemme erittäin nälkäisiä. Joukkueessa on erinomainen energia ja Liigacup meni osaltamme hyvin. Tiedämme kuitenkin pystyvämme vielä parempaan.

- Pelasimme talvella pääasiassa hallissa ja on hyvin erilaista pelata ulkona ja peli on silloin erinäköistä. Kun teemme lujasti töitä ja noudatamme pelitapaamme, niin olen varma että tulokset tulevat. Veikkaan, että Haka on yksi tämän kauden puheenaiheista.

Sarjakausi pyörähtää käyntiin lauantaina, kun Haka kohtaa kauden avauksessaan Tehtaan kentällä Ilveksen. Zarokostas iski Ilveksen verkkoon talven peleissä jo yhden maalin, mutta muistuttaa sarjapelien olevan oma lukunsa.

- Odotan intensiivistä ja fyysistä peliä. Voitimme heidät talvella ja meillä on ehkä pieni etulyöntiasema, mutta Ilves tulee siitä johdosta varmasti kahta kovempaa meitä vastaan. On tärkeä pitää keskittyminen koko ajan, korostaa Zarokostas.

FC Haka-Ilves Tehtaan kentällä lauantaina 2.4. kello 17. Kaikki kauden Veikkausliigaottelusta Ruudusta.

Lisää uutisia