AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.46 // 18.11.2021

"Kaksi laadukasta suomalaista jalkapalloilijaa" - Joaquin Gómez iloitsee SJK:n jatkosopimuksista

"Kaksi laadukasta suomalaista jalkapalloilijaa" - Joaquin Gómez iloitsee SJK:n jatkosopimuksista

Kuva: Juha Tamminen

SJK julkisti torstaina jatkosopimukset Serge Atakayin ja Niko Markkulan kanssa.

SJK:n uusi päävalmentaja Joaquín Gómez on tietoinen kummankin pelaajan potentiaalista, ja hänellä on selvät suunnitelmat parivaljakon varalle.

– Marsun ja Sergen kiinnityksellä takaamme että joukkueessamme jatkaa kaksi laadukasta suomalaista jalkapalloilijaa, jotka sekä vahvistavat että tasapainottavat joukkuetta hyvin. On selkeää, että heidän viime kautensa henkilökohtaisella tasolla eivät sujuneet välttämättä parhaalla mahdollisella tavalla, mutta olemme täysin sitoutuneita tekemään parhaamme saadaksemme heistä irti heidän parhaansa.

- Heillä molemmilla on hyviä kykyjä, jotka sopivat siihen pelityyliin jota tavoittelemme. He ovat uhkaa luovia aseita joilla saadaan lisää syvyyttä joukkueeseen, aprikoi Gómez.

Gómez viittaa Atakayin osalta joihinkin poikkeuksellisen hyviin ominaisuuksiin.

– Serge on entinen U21-maajoukkuepelaaja joka on edelleen nuori ja hänellä on uskomaton potentiaali edessään. Jotkin hänen peliominaisuuksistaan – kuten voima, nopeus ja suoraviivaisuus – ovat kansainvälisellä tasolla, luonnehtii Gómez.

Voittamisenhaluaan aiemmin korostanut päävalmentaja Gómez on yhtä lailla tyytyväinen Niko Markkulan tekemiseen kentällä.

– Marsu on kokenut pelaaja joka on jo aiemmin osoittanut olevansa yksi maan parhaita omalla pelipaikallaan. Hän voi syöttö- ja keskitystaidoillaan tehdä ison vaikutuksen joukkueen pelaamiseen viimeisellä kolmanneksella. Lisäksi hän on erittäin kilpailuhaluinen ja -kykyinen, sanoo Gómez.

SJK:n joukkueenrakennus on oivallisessa vauhdissa, ja sopimusuutisia on odotettavissa lähitulevaisuudessa lisää.

Lisää uutisia