AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.29 // 19.7.2021

Kotkassa isot panokset – ”Se kumpi on henkisesti kovempi, on ottelussa vahvoilla”

Kotkassa isot panokset – ”Se kumpi on henkisesti kovempi, on ottelussa vahvoilla”

KTP juhli viimeksi Tehtaan kentällä. Kuinka käy maanantaina? (Kuva: Jussi Rämä)

KTP isännöi tänä iltana FC Hakaa Arto Tolsa Areenalla. Joukkueilla on sarjataulukossa kaksi pistettä eroa. Voitolla KTP nousisi sekä Hakan että AC Oulun ohi kymmenenneksi.

Joukkueet kohtasivat toisensa reilut kaksi kuukautta sitten Valkeakoskella, ja tuolloin KTP nappasi kauden tähän asti ainoan voittonsa. KTP:n Johannes Laaksonen ei aio kuitenkaan tuudittautua edellisottelun tulokseen.

- Haimme sieltä hyvän 3-0-voiton. Hakalla oli silloin jonkinlaista hakemista ja he ovat kyllä parantaneet sen jälkeen. Nyt siellä on ihan erilainen joukkue vastassa. Meidän täytyy pelata keskittyneesti ja lähdetään uudella peli-ilmeellä mukaan. Yritetään pitää palloa ja saada kontrolloituja hyökkäyksiä unohtamatta tiivistä puolustuspeliä, Laaksonen miettii voiton avaimia.

Sekä KTP ja Haka ovat tällä kaudella tulleet tunnetuiksi taistelevina joukkueina. Laaksonen uskoo sen näkyvän myös kentällä maanantaina.

- Tulee varmasti tiukka peli. Se kumpi on henkisesti kovempi, on ottelussa vahvoilla.

Kahden perinteisen joukkueen kohtaaminen isopanoksisessa ottelussa on omiaan myös herättämään aktiivisen KTP-yleisön.

- Tietenkin kotipeli tuo lisää virinää. Kotkalaiset ovat futiskansaa ja on hienoa, kun katsomossa on elämää, kiittelee Laaksonen.

KTP:n ja FC Hakan välinen ottelu alkaa kello 18.30.

Lisää uutisia