AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.23 // 11.6.2021

Riveiro suitsutti pelaajiaan – ”Ammattimaisia ja sitoutuneita”

Riveiro suitsutti pelaajiaan – ”Ammattimaisia ja sitoutuneita”

Inter juhli viidennettä peräkkäistä voittoaan. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter juhli viidettä peräkkäistä voittoa kaataessaan torstaina IFK Mariehamnin selvästi 3-0. Interin päävalmentaja Jose Riveiro oli tyytyväinen kenties kauden tähän mennessä ehjimmästä liigaottelusta.

– Peli oli kontrollissamme ja olen iloinen siitä, miten joukkue saa tällä hetkellä kaiken irti itsestään. Meillä on pieni ryhmä, mutta pelaajat ovat ammattimaisia ja sitoutuneita, Riveiro kehuu Interin sivujen mukaan.

– On luonnollista, että pelimme on parantunut. Tämä oli meidän seitsemäs peli ja viikko toisensa jälkeen me teemme asioita paremmin. Saimme pidempiä hyökkäyksiä ja pidempiä pallonhallintajaksoja kuin viime peleissä. Olemme nyt lähempänä sitä jalkapalloa, mitä haluan joukkueen pelaavan. Myös kenttä on jo parempi ja pystymme pelaamaan parempaa peliä. Jouduimme tekemään kaksi aikaista vaihtoa, mutta pelaajat vastasivat huutoon mahtavasti, espanjalaiskoutsi jatkaa.

Inter osuu tällä hetkellä tolppien väliin laajalla rintamalla. Torstainakin kaikissa kolmessa maalissa oli eri maalintekijä.

– Se on tärkeää, että moni pelaaja pystyy tällä hetkellä tekemään maaleja ja meiltä löytyy myös erikoistilanneosaamista. Se on positiivinen asia, Riveiro toteaa.

Lisää uutisia