AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2021

Riveiro manasi vaisua alkua – ”Emme aloittaneet tarpeeksi hyvin”

Riveiro manasi vaisua alkua – ”Emme aloittaneet tarpeeksi hyvin”

Tappio harmitti Jose Riveiroa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter koki Veikkausliigassa kauden avaustappionsa, kun FC Lahti nappasi kotonaan täydet kolme sarjapistettä. Kova taistelu päättyi Lahdessa sinnikkään kamppailun jälkeen maalein 2-1. FC Interin päävalmentaja José Riveiroa harmitti ottelun heikko alku.

– Emme aloittaneet tarpeeksi hyvin ja annoimme edun vastustajalle. Surkean alun jälkeen me aloimme dominoimaan kenttätapahtumia. Pukukoppiin tauolle siirryttäessä meillä oli se fiilis, että tasoitusosuma on vain ajan kysymys, valmentaja totesi Interin sivuilla.

Riveiron mukaan Inter olisi ansainnut ottelusta enemmän. Vaikka tulos harmittaa nyt kovin, päätä ei ole syytä painaa pensaaseen.

– Toinen jakso oli täysin meidän. Emme olleet vain tarpeeksi hyviä ratkaisusyötöissä ja viimeisissä kosketuksissa. Lahti onnistui tekemään maalin jakson ainoasta hyökkäyksestään ja siinä kohtaa peli oli jo liian pitkällä. Olimme kahden maalin tappioasemasta huolimatta todella lähellä päästä vielä tasoihin. Olisimme ehdottomasti ansainneet tänään enemmän. Pelaajat pistivät kaiken likoon. Pettymyksestä huolimatta meillä on jo täysi keskittyminen seuraavan peliin, espanjalaisluotsi summasi.

Lisää uutisia