vko.11 // 20.3.2021

​IFK Mariehamn haki voiton Ilveksestä kahden nopean maalin myötä

Elias Mastokangas viimeisteli Grönvittiin voittomaalin. (Kuva: IFK Mariehamn)

Ilves ja IFK Mariehamn kohtasivat lauantaina harjoitusottelussa Kaupissa ja loppunumerot kirjattiin lukemin 1-2 (0-2).

IFK Mariehamn tuli otteluun vahvasti ja siirtyi johtoon jo ennen kymmenen peliminuutin täyttymistä. Aapo Mäenpää syötti ja Emile Paul Tendeng viimeisteli.

Ilveksellä oli 0-1-tilanteessa pari erinomaista paikkaa tasoitukseen, mutta sen sijaan IFK iski uudestaan 21. minuutilla. Eero Tamminen pääsi vapaaksi vasemmalla ja löysi rangaistusalueella vapaana olleen Elias Mastokankaan, joka otti pallon haltuun ja sijoitti varmasti numeroiksi 0-2.

Lisämaali oli lähimpänä tauon jälkeen, kun Vahid Hambo tykitti Ilves-maalin ylärimaan. Osumia nähtiin lopulta vielä yksi aivan ottelun lopulla, kun Ilveksen Leo Kyllönen pamautti rangaistuspotkusta kavennuksen.

IFK Mariehamn: Marc Nordqvist, Aapo Mäenpää (46. Riku Sjöroos), Robin Buwalda, Calle Svensson (71. Frankline Okoye), Mikko Sumusalo; Elias Mastokangas, Niilo Mäenpää, Joel Mattsson, Eero Tamminen (71. Yanga Baliso); Emile Tendeng (76. Joel Karlström), Vahid Hambo (64. Tehe Olawale)