AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.47 // 27.11.2020

​Kaarlo Kankkunen Veikkausliigan puheenjohtajaksi

​Kaarlo Kankkunen Veikkausliigan puheenjohtajaksi

Kaarlo Kankkunen on Veikkausliigan uusi puheenjohtaja.

Veikkausliigaseurojen edustajat ovat valinneet Kaarlo Kankkusen Veikkausliigan uudeksi puheenjohtajaksi.

Veikkausliigaseurojen muodostaman Jalkapalloliiga ry:n vuosikokous on valinnut Veikkausliigalle uuden puheenjohtajan perjantaina 27. marraskuuta. Veikkausliigan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Kaarlo Kankkunen.

– Minuun otettiin yhteyttä ja kysyttiin suostumustani ehdokkuuteen. Vastasin myöntävästi toivoen, että mandaatti on vahva ja kannatus on laaja seurojen keskuudessa. Mahdollisimman laaja yksimielisyys on oleellinen asia Veikkausliigan kehityksen ja seuraavien askelien kannalta.

- Veikkausliigalla on takana haastava vuosi eikä tulevaisuudesta ole varmuutta. Sitäkin suuremmalla syyllä meidän täytyy luoda toimintamallit, jossa toimimme ja kehitämme yhdessä rakkaan lajimme miesten pääsarjaa. Hyvä perusta on kuitenkin se, että seuroilla on vahva yhteinen tahtotila Veikkausliigan kehittämiseen.

- Minulla on ollut kunnia itse pelata Veikkausliigassa. Kokemusta on sitten kertynyt eri tehtävistä seurajohdossa ja tietysti myös Palloliiton ja UEFA:n luottamustoimista. Tämän kokemuksen, kentältä ja taustalta, tuon nyt seurojen ja Veikkausliigan palvelukseen.

Kaarlo Kankkunen on Palloliiton toinen varapuheenjohtaja ja HIFK:n entinen puheenjohtaja. Siviilityössään hän toimii Certego Oy:n toimitusjohtaja. Hän seuraa Veikkausliigan puheenjohtajana Matti Apusta. Apunen toimi tehtävässä huhtikuusta 2017 lähtien.

Lisää uutisia