AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.41 // 14.10.2020

​KuPS:n keskikentän kapellimestari syyskuun pelaajaksi

​KuPS:n keskikentän kapellimestari syyskuun pelaajaksi

Nana Boateng on syyskuun pelaaja. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet KuPS:n Nana Boatengin kuukauden pelaajaksi syyskuussa. Kuukauden valmentajaksi on valittu KuPS:n Arne Erlandsen.

Veikkausliigan elokuun pelaajaksi on valittu KuPS:n keskikenttämies Nana Boateng. Täksi kaudeksi KuPS:n riveihin siirtynyt ghanalainen on pyörittänyt kuopiolaisten peliä keskikentällä vahvasti. Boateng laukoi syyskuussa myös yhden maalin KuPS:n kirjatessa neljästä ottelusta yhtä monta voittoa.

Syyskuun valmentajaksi on valittu niin ikään KuPS:n Arne Erlandsen, joka on saanut joukkueensa erinomaiseen vireeseen kauden kääntyessä syksyn puolelle.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin neljä pelaajaa KuPS:sta sekä kaksi pelaajaa niin Ilveksestä kuin SJK:sta. Lisäksi joukkueeseen nimettiin yksi pelaaja HIFK:sta, HJK:sta ja FC Hongasta.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Veikkausliigan syyskuun joukkue (3-4-3):

Otso Virtanen (KuPS)
Felipe Aspegren (Ilves) – Igors Tarasovs (KuPS) – Tero Mäntylä (SJK)
Vitinho (HIFK) – Naatan Skyttä (Ilves) - Nana Boateng (KuPS) – Urho Nissilä (KuPS)
Emmanuel Ledesma (SJK) – Roope Riski (HJK) – Macoumba Kandji (FC Honka)

Kuukauden pelaaja: Nana Boateng (KuPS)
Kuukauden valmentaja: Arne Erlandsen (KuPS)

Lisää uutisia