AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.14 // 6.4.2020

​Ilveksen Iiro Järvinen otti uuden pelipaikan haltuun

​Ilveksen Iiro Järvinen otti uuden pelipaikan haltuun

Kuva: Juha Tamminen

Ilveksen Iiro Järvinen on talven aikana totutellut uuteen pelipaikkaan.

Järvinen,23, pelasi talvella Suomen Cupin peleissä uudessa roolissa.

- Tänä talvena pelasin enemmän ihan laidalla. Aikaisemmin olin juossut sisään ikään kuin toiseksi kymppipelaajaksi, mutta nyt pysyin enemmän laidalla. Siinä pääsen ehkä enemmän käyttämään ominaisuuksiani, kuten nopeutta. Jaksan myös juosta laitaa niin ylös kuin alaskin päin, Järvinen kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

Tällä hetkellä Ilveksen joukkueharjoitukset ovat tauolla ja pelaajat pitävät omatoimisesti kuntoa yllä.

- Jonkin verran olen käynyt pihalla pallonkin kanssa harjoittelemassa, mutta eihän mitään pelinomaista harjoittelua pysty tekemään yksin. Fyysisen kunnon puolesta olen varmasti valmis aloittamaan kauden. Tietysti pelikunto on eri juttu ja pelirutiiniin pääsemiseen menee oma aikansa, mutta sehän on toki kaikille sama, Järvinen järkeilee.

Lisää uutisia