AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.17 // 3.5.2019

Filip Valencic kuukauden pelaajaksi

Filip Valencic kuukauden pelaajaksi

Filip Valencic valittiin Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi kaudella 2017. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet FC Interin Filip Valencicin kuukauden pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu Ilveksen Jarkko Wiss.

Veikkausliigan huhtikuun pelaajaksi on valittu FC Interin hyökkääjä Filip Valencic, joka pelasi huhtikuussa täydet minuutit kuudessa Veikkausliigan ottelussa. Valencic viimeisteli otteluissa neljä maalia sekä antoi kaksi maalisyöttöä.

Huhtikuun valmentajaksi on valittu Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss. Joukkue otti huhtikuun neljästä ottelusta kolme voittoa ja yhden tasapelin maalierolla 4–0.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin kolme pelaajaa SJK:sta, kaksi IFK Mariehamnista ja kaksi Ilveksestä. FC Hongasta, FC Interistä, FC Lahdesta ja HJK:sta nimettiin kustakin yksi pelaaja kuukauden joukkueeseen.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.

Filip Valencic palkitaan tiistaina 7. toukokuuta pelattavassa ottelussa FC Inter – RoPS. Jarkko Wiss palkitaan niin ikään tiistaina 7. toukokuuta ottelussa Ilves – FC Honka.


Veikkausliigan huhtikuun joukkue (4-4-2):

Mika Hilander (Ilves)

Nikolai Alho (HJK) – Jose Nadson (SJK) – Rick Ketting (IFK Mariehamn) – Dylan Murnane (IFK Mariehamn)

Josu (FC Lahti) – Jair Tavares da Silva (Ilves) – Moshtagh Yaghoubi (SJK) – Denys Oliinyk (SJK)

Filip Valencic (FC Inter) – Borjas Martin Gonzales (FC Honka)


Kuukauden pelaaja: Filip Valencic (FC Inter)

Kuukauden valmentaja: Jarkko Wiss (Ilves)

Lisää uutisia